Et velbevaret Friis & Moltke hus som trængte til en opdatering og samtidig var for lille til familien på fire er nu blevet til et moderne parcelhus hvor tilbygningen og det oprindelige hænger uløseligt sammen. Det oprindelige hus på 125 M2 er blevet udvidet med en tilbygning på 47 M2, som er designet efter at skulle blende sømløst sammen med resten af huset. Meget er bevaret af de oprindelige kvaliteter, eksempelvis indvendige mahognidøre med grå plasticgreb og tilsvarende grå lister på karmene. Til gengæld er det gamle lukkede køkken revet ned til fordel for en åben planløsning mellem spisestue, stue & køkken, med nyt køkken i egetræ, der fint korresponderer med familiens store samling af møbelklassikere. Nye vinduespartier fra gulv til loft sørger desuden for, at der kommer mere lys ind i boligen end før. Facaden er i dag en kombination af sortmalet træbeklædning og gule mursten, som man har valgt ikke at pudse op. Her er de gamle mursten i stedet renset og suppleret med nye i samme gule tone som de gamle.

 RENOVERING AF FRIIS OG MOLKTE VILLA · FYN · AREAL 120 M2 + 50 M2 · ÅR 2013