Jylland 2023

Shell House

Nær Kalø Vig, ligger Shell House placeret med skønne kig til vandet og smukke træer i baghaven. Boligen forholder sig til udsigten ved at åbne sig op med hjerterummene på den sydlige del af grunden – og udsigten og den tætte kontakt til naturen vil kunne nydes indefra.

Tilbagetrukket på grunden er de sekundære rum placeret, således gavner værelserne og den skærmede masterafdeling af den øgede privathed af tilbagetrækningen samt de store flotte træer på grunden. Shell House fremstår i langstrakte tegl som underbygger længderetningen på villaen, kun afbrudt af den skønne atriumgård og terrasseområder.

Allerede fra ankomsten får man et kig hele vejen igennem huset. Fra køkkenalrummet kan man nyde den fine udsigt fra de store vinduespartier, ligesom nærheden fra køkkenet til stue og den direkte kontakt til terrasseområderne, er med til at forlænge sæsonen og danner rammerne for kvalitetstid og nærvær i hyggelige omgivelser. Stuen og køkkenalrum samler sig om en pejs som fremstår muret som den lyse facadesten.

Shell House vil danne rammerne om det gode liv med nærhed til naturen og en kvalitetsbevidst materialeholdning både ude og inde. I interiøret fremstår badeværelserne med overflader i natursten, ligesom gennemgående gulve i egeplanker og udvalgte flader og inventar i eg i villaen skaber et indbydende og stofligt udtryk.